Mi történik, ha lencséből, babból, sárgaborsóból beáztatás nélkül akarunk főzeléket csinálni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 23:24
1/8 anonim válasza:
A sárgaborsót nem kell beáztatni.
2/8 anonim válasza:
legfeljebb nem fől meg, kemény marad:) miért kérdezed? :)
3/8 anonim válasza:
Úgyanúgy megfő, csak sokkal később.
Idő, és energia ráfordítás jóval több
Én a sborsót is be szoktam áztatni.
4/8 anonim válasza:
sárgaborsót és a lencsét nem áztatom, max 30 perc alatt megfőnek...
5/8 anonim válasza:
Sokkal tovább kell főzni,és ha nem áztatod őket előbb be,főzés közben pótolnod kell a vizet,mert sokat magába szív. Ez a sózásnál és a fűszerezésnél gondokat okozhat.
6/8 anonim válasza:
Sárgaborsót, lencsét sosem áztatom, hamar megfő. A babot előző este átválogatom és beáztatom.
Amúgy, ha a babot nem áztatod be, sokkal hosszabb ideig kell főzni = több energia fogy.
40/N
7/8 anonim válasza:
Sem a sárgaborsót, se a lencsét nem kell áztatni, mert gyorsan főnek anélkül. Viszont az első levüket forrás után leöntöm, mert állitólag abban van a hasfájás/szépen mondva/.
8/8 anonim válasza:
A vörös lencse pl pár perc alatt megfő, nem kell áztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!