El lehet készíteni a főzelékeket liszt nélkül, vagy mit lehet készíteni spenótból, lencséből és borsóból?
Ha tudtok liszt nélküli főzelékrecepteket,vagy diétás ételeket ezekből az alapanyagokból kérlek írjatok.
Köszönöm előre is.
Ha lightosan habarsz az nem gond.
Ha mindenképp liszt nlkül szeretnél, akkor szerez be egy botmixert.
Pl. répafőzeléket ís így szoktuk. Fele mixelve van pepővé, fele répa darab és zéró habarás. Csak a főzőlé 1/4ét hagyd, meg, ízesítésnek.
Mivel a krumpli se valami diétás a saját magával sűrűsítésre döntöttem.
Az lenne a kérdésem,hogy ez finom,nagyon érzik rajta,hogy nem hagyományos módon van elkészítve?És ha tennék bele kefirt úgy milyen lenne?
Hogy is van ez lépésről lépésre?Leírná valaki,ja és mennyit kell kivenni a pürésítéshez?
(bocsi a sok kérdésért,de még nem vagyok elég tapasztalt a konyhába 16/l)
fele-fele arányban aprítunk és mixelünk. Együtt főzd meg az egész mennyiséget.
Ha már elég tapasztalatot szerzel, akkor senkinek nem fog feltűnni a csalás. Pl. anya lencsefőzelékére azt hittem rendesen elkészített, pedig mixelve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!