Kocsonyánál, a szabály szerint nem szabad a vizet pótolni, mert nem dermed meg. Viszont, a hosszú főzési idő alatt sok elpárolog. Ki hogy csinálja?
Figyelt kérdés
jan. 25. 14:16
1/5 anonim 



válasza:





Nyilván több vízzel kell felengedni főzés elején és semmi törvény nem tiltja hogy önts még vizet hozzá.
Megdermed úgy is.
2/5 anonim 



válasza:





Én múlt héten csináltam, kb egy litert pótoltam a befejezés előtt egy órával. Rendesen megdermedt.
3/5 anonim 



válasza:





Miért ne lehetne pótolni a vizet?!
Csak tiszta (desztilált) víz tud elpárologni belőle, a csontokból és bőrből kioldódott kollagén nem.
4/5 anonim 



válasza:





Ez nem igaz. Potold nyugodtan a vizet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 25. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!