Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kocsonyánál, a szabály szerint...

Kocsonyánál, a szabály szerint nem szabad a vizet pótolni, mert nem dermed meg. Viszont, a hosszú főzési idő alatt sok elpárolog. Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
tegnap 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván több vízzel kell felengedni főzés elején és semmi törvény nem tiltja hogy önts még vizet hozzá.

Megdermed úgy is.

tegnap 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én múlt héten csináltam, kb egy litert pótoltam a befejezés előtt egy órával. Rendesen megdermedt.
tegnap 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne pótolni a vizet?!

Csak tiszta (desztilált) víz tud elpárologni belőle, a csontokból és bőrből kioldódott kollagén nem.

tegnap 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Potold nyugodtan a vizet.
tegnap 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 16:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!