Miért nem szabad fémmel hozzáérni a padlizsánhoz? Plusz lent.
Figyelt kérdés
Régebben hallottam, hogy a padlizsánhoz nem szabad fémmel nyúlni, de ez nem jutott eszünkbe, így fém késsel lett felvágva a nyers padlizsán és megbarnult egy kicsit. Fogyasztható így?2022. aug. 30. 16:48
1/7 anonim válasza:
Ez egy régi babona....
Amikor meg vaskesek voltak, nem rozsdamentesek.
Nyugodtan vágd kessel.
2/7 anonim válasza:
Nem a kestöl barnul hanem magatól oxidalódik a vagott felület. Akarmivel vágtad...
3/7 anonim válasza:
Nem lesz mérgező, csak oxidálódik.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, és az is tévedés, hogy lesózás nélkül keserű lesz, az akkor fordul elő, ha túlérett, esetleg éretlen.
7/7 A kérdező kommentje:
Uhh, erre nem is számítottam, hogy ilyen sok válasz jön, hát még ilyen gyorsan?! Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm az információkat!
2022. aug. 30. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!