Sárgaborsót ugye nem szabad kuktában főzni, de lencsét szabad? Vagy inkább azt sem?
Pacalt, marhahúst, vadhúst szoktam ELŐFŐZNI kuktában és azokat is inkább anélkül fejezem be.
Nekem a lencse és a sárgaborsó is rendes edényben is nagyon hamar megvan.
Azt tudom, hogy a sárgaborsó annyira habzik, hogy azt tilos kuktában főzni, arra voltam kíváncsi, hogy ez így van-e a lencse esetében is. Arra tippeltem, hogy ugye a lencse nem habzik annyira, de egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte azt sem szabad kuktában.
Kérem, hogy olyan írjon, aki érti a kérdést...
6. Nem most főzöm és nem is tervezem a napokban, ez csak egy egyszerű kérdés, kíváncsi vagyok a válaszra.
Egyébként sem a gyorsaság miatt kérdezem!
8. Épp az a baj, hogy azt hiszed, hogy érted. Így aztán ebből indulsz ki.
Értsd már meg, hogy nem az idő miatt kérdeztem! Hanem amiatt, hogy a lencsét is TILOS-e kuktában főzni, ahogyan a sárgaborsót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!