1/22 anonim válasza:
Nem szabad? Miért nem? Én sütöttem már.
2/22 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, miért gondolod. Már nem egyszer sütöttem tököt elektromos sütőben.
4/22 anonim válasza:
Rendszeresen abban sutom, mivel csak az van. Honnan veszed hogy nem szabad?
5/22 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert egyszer le szeretnénk cserélni a gázsütőt.
6/22 anonim válasza:
Régen én is hallottam ilyen mendemondát, akkor azzal indokolta az illető, hogy a felszabaduló gőz kárt tesz az elektronikában.
De hát akkor ezzel az erővel az ételeink felét nem volna szabad sütőben készíteni...
Lehet, hogy a régebbi sütőknél valóban gondot okozott, de ma már eleve van, amelyik gőzölős opcióval is rendelkezik.
Szóval szerintem ilyen régi mítosz.
7/22 anonim válasza:
Egy suto, amiben az etelbol felszabadulo goz kart tesz?! Hogy mi van?
9/22 anonim válasza:
6o, ennyi erővel mi a helyzet a gőzsütőkkel?
10/22 anonim válasza:
Az elektromos sütöben mindent lehet sütni, amit a nem-elektromosban.
Tököt is, minden gond nélkül.
De ha elgondolkodsz, rengeteg országban föleg elekromos sütök vannak, akkor ott nem süthetnek tököt?
Meg nem csak a tök párolog sütés közben, ezzel az erövel semmit nem lehetne benne sütni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!