Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem szabad elektromos...

Miért nem szabad elektromos sütőben tököt sütni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 16:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy milyen sütőben sül
2021. nov. 22. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Németországban lakom itt csak villanysütö van lakásban és sütöttem benne tököt
2021. nov. 22. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ez valami évtizedes berögződés lehet, amit a technológia már rég felülírt. Nyugodtan lehet benne sütni.
2021. nov. 22. 17:20
 14/22 A kérdező kommentje:

Pár hete vettem egy új sütőt és a csávó aki beszerelte mondta, hogy tököt nem lehet sütni benne, mert ha attól romlik el nem érvényes rá a garancia.

Akkor ezen nagyon meglepődtem mert még sose hallottam ilyenről, nem feszegettem tovább a témát. De azóta csak nem hagy nyugodni.

2021. nov. 22. 18:33
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Teged konkretan madarnak neztek. Eletemben nem hallottam meg ekkora marhasagot, hogy egy konyhai sutoben bizonyos etelt nem szabad sutni mert a goztol tonkremegy...
2021. nov. 22. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
14. Akkor az a szerelő bizonyos értelemben egy tudatlan kontár.
2021. nov. 22. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Tudod milyen unalmas bekötni egy sütőt?

Valamivel neki is el kell szórakoztatnia magát!

Nekem egy szakács kollégám vállalt el a múlt héten egy lagzit, maszekba, ilyen nagy sátras lagzit. 2 nappal előtte kezdtek el főzni.

2 nap alatt az egész násznéppel elhitette, hogy ő amúgy autószerelő, csak szeret főzni, meg a vőlegénynek a haverja, ezért van ő ott, de amúgy soha életében nem főzött még lagzit! :D

Az első nap végén, egy közös ismerősük révén, már a szomszéd faluból hallotta vissza a hírt, hogy valami autószerelő fog főzni a lagziba! :D)))))

Vannak ilyen emberek, mindig valami f@szságon törik a fejüket! XD

2021. nov. 22. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok, egyébként a gőzös sütőknek minden része rozsdamentes, a szimpla sütőknek meg nem, ezért elvileg olyat nem szoktak javasolni, hogy pl. minden sütésnél legyen a sütő aljába egy tepsi víz, (kelt tésztáknál, sok más egyéb dolognál elég hasznos dolog)

mert az állandó nagy gőz rozsdásodáshoz vezethet, a nem zománcozott részeken. (pl ventilátor)

De ez arra vonatkozik, hogy állandóan full telített vízgőz van a sütőben.

Nem arra, hogy beraksz egy akármilyen átlag kaját.

2021. nov. 22. 18:53
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

...meg amúgy gondolj már bele, mekkora hülyeség ez, még ha tönkre is menne, (nyilván nem) de van valami kamera a sütőben, amivel bizonyítani tudják, mit sütöttél benne?

Megkérdezik, tököt sütöttél benne? Nem! Ja, jó, akkor rendben. :D

Meg az ilyesmit nem a szerelőnek kell elmondania, mi van benne a gariban, meg mi nincs. Hova van ez leírva? Csak mert a szó elszáll...

Van olyan a használati utasításban, hogy nem vonatkozik a gari tökre?

Cukkinit, padlizsánt, lehet benne sütni?

Tökből csak úritököt nem lehet, vagy kaliforniait se? Rakott tökkel mi a helyzet? :) Rántott tök, sütőben sütve? :)

Tudok még vagy 20 ilyen kérdést...

2021. nov. 22. 19:00
 20/22 anonim válasza:
57%
Trollkodott a szerelő, jót mulatott rajtad.
2021. nov. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!