Pár hete vettem egy új sütőt és a csávó aki beszerelte mondta, hogy tököt nem lehet sütni benne, mert ha attól romlik el nem érvényes rá a garancia.
Akkor ezen nagyon meglepődtem mert még sose hallottam ilyenről, nem feszegettem tovább a témát. De azóta csak nem hagy nyugodni.
Tudod milyen unalmas bekötni egy sütőt?
Valamivel neki is el kell szórakoztatnia magát!
Nekem egy szakács kollégám vállalt el a múlt héten egy lagzit, maszekba, ilyen nagy sátras lagzit. 2 nappal előtte kezdtek el főzni.
2 nap alatt az egész násznéppel elhitette, hogy ő amúgy autószerelő, csak szeret főzni, meg a vőlegénynek a haverja, ezért van ő ott, de amúgy soha életében nem főzött még lagzit! :D
Az első nap végén, egy közös ismerősük révén, már a szomszéd faluból hallotta vissza a hírt, hogy valami autószerelő fog főzni a lagziba! :D)))))
Vannak ilyen emberek, mindig valami f@szságon törik a fejüket! XD
17-es vagyok, egyébként a gőzös sütőknek minden része rozsdamentes, a szimpla sütőknek meg nem, ezért elvileg olyat nem szoktak javasolni, hogy pl. minden sütésnél legyen a sütő aljába egy tepsi víz, (kelt tésztáknál, sok más egyéb dolognál elég hasznos dolog)
mert az állandó nagy gőz rozsdásodáshoz vezethet, a nem zománcozott részeken. (pl ventilátor)
De ez arra vonatkozik, hogy állandóan full telített vízgőz van a sütőben.
Nem arra, hogy beraksz egy akármilyen átlag kaját.
...meg amúgy gondolj már bele, mekkora hülyeség ez, még ha tönkre is menne, (nyilván nem) de van valami kamera a sütőben, amivel bizonyítani tudják, mit sütöttél benne?
Megkérdezik, tököt sütöttél benne? Nem! Ja, jó, akkor rendben. :D
Meg az ilyesmit nem a szerelőnek kell elmondania, mi van benne a gariban, meg mi nincs. Hova van ez leírva? Csak mert a szó elszáll...
Van olyan a használati utasításban, hogy nem vonatkozik a gari tökre?
Cukkinit, padlizsánt, lehet benne sütni?
Tökből csak úritököt nem lehet, vagy kaliforniait se? Rakott tökkel mi a helyzet? :) Rántott tök, sütőben sütve? :)
Tudok még vagy 20 ilyen kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!