Elektromos, hőlégkeverős sütőben mindenféle friss zöldséget hány fokon és mennyi ideig szoktatok aszalni? (Ami engem elsősorban érdekel, vöröshagymát és fokhagymát)
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 17:34
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első írja, 60 °C fokon csinálom. Leginkább almát és gombát szoktam és egy éjszaka általában elég neki. Persze ez nagyban függ attól, hogy mennyire vékonyra van szeletelve és mennyire akarod megaszalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!