A padlizsánt hogyan lehet finomra megcsinálni grillezve, vagy salátába rakni? Nekem mindig keserü lesz. Görög gyorskajáldák hogyan csinálják? Azt tudom, hogy rozsdásodó fémmel nem szabad vágni, ennek ellenére nekem mindig van mellékíze.
Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 10:58
2/4 anonim válasza:
Felszeleteled, besózod, hagyod állni, utána leitatod a nedvességet róla és így kezded a feldolgozását. A só kivonja a nedvességet evvel együtt a keserű ízt belőle.
3/4 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt keserű a padlizsán!
4/4 anonim válasza:
Egy török recept alapján egy órára erősen sós hideg vízben áztatom a felszeletelt padlizsánt, egy kis tányért teszek a tetejére, hogy teljesen ellepje a víz.
Ezután tiszta konyharuhán leszárítom,és mehet a grillre,vagy a sütőbe.
A sós víz kiszívja a keserű ízt a padlizsánból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!