Piritott májat szeretnék csinálni, de nem sikerül finomra. Segitene valaki hogy hogy kell finomra, ropogósra megcsinálni?
Figyelt kérdés
Mert amit én csinálok az inkább a májpörköltre hasonlit.2017. jún. 13. 18:46
1/5 anonim válasza:
A legmagasabb lángon kell pirítani, vizet ne tegyél hozzá. Amit kienged, azt a levet fogja elfőni, és utána pirul, csak kevergesd, hogy ne égjen meg, én legalábbis így szoktam.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni.
2017. jún. 13. 19:35
3/5 anonim válasza:
Hát ha szerinted a finom pirított máj ropogós, akkor soha nem is fog jól sikerülni.
4/5 A kérdező kommentje:
3. Nem az a kérdés hogy hogy tudok rossz májat csinálni. Ha tudod ird le.
2017. jún. 14. 12:22
5/5 anonim válasza:
A máj keményedik, ha túlsütik, így ropogós pirítottmájra ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!