Ha elkezdtem a langoshoz a kelt tesztat megcsinalni, akkor nem baj, ha csak holnap sutom majd ki?
Figyelt kérdés
Mar kel a teszta a talban, de nincs idom ma megcsinalni. Eleg,ha beteszem a hutobe, vagy csak szimplan a talban hagyom a konyhaban vagy valami baja lesz?2016. okt. 7. 20:06
1/7 anonim válasza:
Feltétlen tedd hütöbe, ott csak egész lassan kel tovább, és holnap még jobb lesz, mint szokott.
Ha kinn hagyod, akkor túlkel és élvezhetetlen lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Es kb. meddig jo, ha kint hagyom a szobaban?
2016. okt. 7. 20:40
3/7 A kérdező kommentje:
Ja es a fagyasztoba vagy a hutobe tegyem?
2016. okt. 7. 20:40
4/7 anonim válasza:
A szobában csak addig lehet, amíg a megszokott módon megkel, ez kb egy óra szokott lenni.
A normál hütöbe tedd, illetve lehet fagyasztani is, csak akkor elötte korán ki kell szedni, mert a fagyasztóban nem kel.
5/7 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom szepen a tanacsokat:)
2016. okt. 7. 21:10
6/7 anonim válasza:
Én nejlonzacskóba szoktam tenni, mert jártam már úgy, hogy kiszáradt.
7/7 anonim válasza:
Takard le, tedd be a hűtőbe, nem lesz semmi baja. Simán kisütheted holnap, sőt holnapután is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!