Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak, hogy ne repedje...

Mit csináljak, hogy ne repedjen ki az oldala?

Figyelt kérdés

Sütöttem kalácsot, amit kinyújtottam, és megkentem (margarinos, cukros, kakaós) krémmel (hasonló mint a bjegli, csak puhább a tésztája). Feltekertem, és betettem a sütőbe amikor kivettem ki volt repedve az oldala, és majdnem az összes töltelék kifolyt. Mit szúrtam el? Hogy csináljam, hogy máskor ne repedjen ki? Ez jól jönne a bejglinél is, mert az is mindig kireped.

Előre is köszi! :)



2016. szept. 25. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában akkor reped ki, ha túl lágy a töltelék, vagy ha túl lágy a tészta.
2016. szept. 25. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi!
2016. szept. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!