Mit csináljak, hogy ne repedjen ki az oldala?
Figyelt kérdés
Sütöttem kalácsot, amit kinyújtottam, és megkentem (margarinos, cukros, kakaós) krémmel (hasonló mint a bjegli, csak puhább a tésztája). Feltekertem, és betettem a sütőbe amikor kivettem ki volt repedve az oldala, és majdnem az összes töltelék kifolyt. Mit szúrtam el? Hogy csináljam, hogy máskor ne repedjen ki? Ez jól jönne a bejglinél is, mert az is mindig kireped.
Előre is köszi! :)
2016. szept. 25. 14:34
1/2 anonim válasza:
Általában akkor reped ki, ha túl lágy a töltelék, vagy ha túl lágy a tészta.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi!
2016. szept. 25. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!