Torta alapnál a forma ellenére a torta oldala behorpad. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sima egyszerű torta alapnál (Oroszkrém pl) a állitható sütőformából való kibontás után a torta oldala "behorpad". Ezt mi okozhatja? Eredetileg a sütőre gyanakodtam, de másik sütővel is ez történik.2014. jún. 13. 11:13
1/1 anonim válasza:
Piskótát sütsz? Azt hagyni kell kihülni a már elzárt sütőben, ha hirtelen kap hideget, akkor összeesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!