Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Bárányhús sütés? ( még ma...

Bárányhús sütés? ( még ma szeretném megcsinálni)

Figyelt kérdés

Szóval kaptam olcsón combot, és szeretném nem túl bonyolultan megcsinálni, tekintettel arra, hogy vagy 1 éve kezdtem el magamra főzni.

Jó úgy, hogy vékony szeletekre vágom, be sózom kicsit és a sütőben kisütöm? Vagy valami speciálisabb dolgot is kell vele csinálni?


2014. okt. 23. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne darabold fel, hanem egészben a sütöben süsd meg.


Bedörzsölöd sóval, borssal, kevés olivaolajban (vagy napraforóolaj, ha nincs oliva) átsütöd minden oldalon, mellé teszel sok fokhagymát (8-10 gerezd), egy-két ág rozmaringot, aláöntesz kevés száraz vörösbort és elöször lefedve puhára párolod (ez egy kiló húsra kb egy óra, de lehet több is) utána pedig fedö nélkül pirosra sütöd.

2014. okt. 23. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát, nem szeretném egyben hagyni, mégiscsak 3 kiló hús...

De semmiképp sem ma lesz akkor megcsinálva, nincs se foghagyma, se hasonlók.

Akkor valami nem hús lesz a menüm.

Azt tudni kell hozzá, hogy egyedül élek, így ekkora tömeg nehezen tűnik el.

2014. okt. 23. 18:57
 3/3 anonim válasza:
Fel is kockázhatod brassóinak vagy pörköltnek. Miután elkészítetted, a mélyhűtő legfelső polcán lefagyaszthatod kis adagokra bontva.
2014. nov. 5. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!