Bárányhús sütés? ( még ma szeretném megcsinálni)
Szóval kaptam olcsón combot, és szeretném nem túl bonyolultan megcsinálni, tekintettel arra, hogy vagy 1 éve kezdtem el magamra főzni.
Jó úgy, hogy vékony szeletekre vágom, be sózom kicsit és a sütőben kisütöm? Vagy valami speciálisabb dolgot is kell vele csinálni?
Ne darabold fel, hanem egészben a sütöben süsd meg.
Bedörzsölöd sóval, borssal, kevés olivaolajban (vagy napraforóolaj, ha nincs oliva) átsütöd minden oldalon, mellé teszel sok fokhagymát (8-10 gerezd), egy-két ág rozmaringot, aláöntesz kevés száraz vörösbort és elöször lefedve puhára párolod (ez egy kiló húsra kb egy óra, de lehet több is) utána pedig fedö nélkül pirosra sütöd.
Hát, nem szeretném egyben hagyni, mégiscsak 3 kiló hús...
De semmiképp sem ma lesz akkor megcsinálva, nincs se foghagyma, se hasonlók.
Akkor valami nem hús lesz a menüm.
Azt tudni kell hozzá, hogy egyedül élek, így ekkora tömeg nehezen tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!