Hogyan kell a gyümölcstortára azt a zselét megcsinálni? Totál nem vagyok képben :S
Ilyet keress. Ezt szoktam használni és eddig bevált. A színtelent vedd ne a pirosat. Az a banánhoz nem megy. A hátulján rajta van h hogyan kell megcsinálni. Ebből egy lágyabb zselé lesz, ha keményebbet akarsz akk kevesebb vizet használj mint az útmutató írja. Ha krémen vannak a gyümölcsök akkor ne rakd rá egyből mert megolvasztja. Várd meg h hűljön kicsit.
(az oetker-nek van ilyen is: [link] Ezt még nem próbáltam de sztem ez sem lehet rossz.)
A torta tetejére kenj egy kevés krémet(pudingot). Rakd rá a gyümölcsöket.
A tortazselét (a márka nem fontos) a használati utasítás szerint egy kevés vízzel keverd simára, majd öntsd hozzá a többi vizet is. Állandó keverés mellett melegítsd, amíg a zselé átlátszó lesz. Nem szabad forralni. Vedd le a tűzről, hagyd egy kicsit hűlni. Majd kanalanként tedd a gyümölcsökre a zselét. A torta közepén kezd, és úgy haladj a széle felé, míg az összes gyümölcsöt be nem feded vele.
A 2. tökéletesen leírta. minden zacskóra rá van írva a használati útmutató. csak kövesd, nem hibázhatsz. a színtelent ajánlom, a látvány miatt. valóban a közepéről kezdd kanállal körbe körbe locsolni, majd magától terül. de sietni kell vele, mert azonnal dermed is.
Én Lidl-t, Aldis-t szoktam, de szerintem is mindegy a márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!