Lehet még Dr. Oetker muffin alapanyagot venni? Ha jól emlékszem, ilyen dobozolt. Egyszerű megcsinálni?
Életem első muffinsütésére készülök majd karácsony tájékán. Előtte azért gondoltam kipróbálom, hogy hogyan működik ez. :D
Menni fog akkor is, hogyha olyan szinten vagyok béna, hogy egyszer simán magamra gyújtottam a konyhát? :D (ez nem vicc amúgy :D)
Gondolom rá lesz írva, hogy mit hogyan kell, nem? :D
Parázok :D A mézeskalács amúgy egyszerűbb a muffinnál, vagy nehezebb? :D Mire figyeljek majd nagyon oda?
Azért köszi a válaszokat. :D
Az első muffomat én is dobozból csináltam, amikor kaptam a muffinsütőt.
aztán azonnal rájötem, hogy ezt én magam is ki tudom keverni, olcsóbban, sőt finomabbra is.
a mézeskalács sokkal nehezebb a muffinnál, de nem lehetetlen vállalkozás.
valahol mindent el kell kezdeni... :)aztán már csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, a hálás közönség kedvéért is megéri.
A világ legegyszerűbb sütije a muffin. Te otthon sokkal olcsóbban kihozod, mint a dobozosból. Ráadásul egészségesebb is a házi, az nincs tele mindenféle műanyaggal. Én se vagyok egy mestercukrász én is muffinnal kezdtem és kapásból sikerült.
Szerintem néz itt szét rengeteg fajta van lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!