Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tehetek a muffinom tetejére...

Tehetek a muffinom tetejére fondant bevonatot? Finom lesz úgy is?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami díszítést a tetejére. Még sosem csináltam fondantot így nem tudom hogy érdemes-e? :)

2012. nov. 14. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
jobban jarsz ha veszel egy kis marcipan rudat, es azzal burkolod be, lehet szinezni is. A fondant bonyolult otthon megcsinalni
2012. nov. 14. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
10%

bármit tehetsz rá, mert a muffin iszonyú pocsék találmány, de majmoljuk az angol/amerikai íztelen konyhát (nem leszóllak ezzel, mert ma már minden háztartásban van olyan alattomos nőszemély, aki elköveti ezt a sütit :))

tehát bármit tehetsz rá amitől egy kicsit jobb íze lesz, meg érdemes elviselni a nyögvenyelősségét :)

2012. nov. 14. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem tennék rá. Nekem valahogy ízre nem passzolnak össze és túl száraznak tűnik. De kinek mi... szerintem az én baráti körömben is van aki szívesen fogyasztaná így.
2012. nov. 14. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

2/2. A muffin CSAK akkor nyögvenyelős, ha a hozzávalókat rosszul válogatják meg. A kelt tészták is rosszak, ha nem jól kelesztik- sütik meg. Sok finom süti van, ami nem magyar találmány.

Kérdező: bevonhatod fondanttal, vagy csokimázzal is, vagy csak rácsurgatod a mázat a tetejére.

2012. nov. 14. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Így van, nem is kell fondatnak nevezni, egyszerű cukormázat csinálsz, amit zacskóba töltesz. pici lyuk a sarkán és úgy mintázol vele, ahogy csak akarsz.

gondolj a mézeskalácsra, amiket így dekorálnak.

cukormáz néven találsz többtucat egyszerű receptet.többfelé véve boleróporral színezheted is tetszés szerint.

2012. nov. 14. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A fondant-nak szimplán cukor íze van, úgyhogy nyugodtan tehetsz rá. Akár nyújthatóból készíthetsz rá valami dísz, akár folyékonyból csorgathatsz rá mintát.
2012. nov. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!