A fondant finom? Láttam, hogy nagyon szépen lehet vele díszíteni, de tényleg gejl és ott hagyják a tányéron?
Az előttem író minden szava a helyén van, csak pár dolgot tennék hozzá.A fondanttal bevont torta gyönyörű, ha szakértő kezek készítik, de ronda is tud lenni ha nem értünk hozzá.Én mindig azt szoktam tanácsolni, hogy ha nem akar valaki belemélyedni majd a tortakészítésbe, akkor hagyja a csudába a fondantot.Mert ha meggyűröd, kiszakítod, nem sima az alapod...fú és még egy csomó buktató van, nos akkor nagyon csúnyácska úgymond amatőr lesz a torta.Ráadásul 10 emberből 9 tényleg a tányéron hagyja a burkolatot.Egy csokival vagy krémmel bevont tortát is ki lehet nagyon ízlésesen díszíteni.A tejszínes torták pedig egyenesesn követelik a habos-babos díszítést.Én el nem tudom képzelni a fekete erdő vagy az oroszkrém tortát fondanttal bevonva, és nem is vagyok hajlandó ilyet csinálni.
Persze nem akarlak lebeszélni róla, sőt biztatnálak inkább hogy egyszer próbáld ki, de azért lehetőleg akkor amikor el tudod sumákolni ha nem sikerült igazán. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!