Ani23 kérdése:
Tortához a krémem pudingos tejszínes lesz, arra lehet valamilyen bevonatot készíteni? Mindenhol látom hogy margarinos krémet kell készítenem ahhoz hogy bevonhassam a tortám tetejét, fondantal, cukormázzal. Tejszínen kívűl lehet mást tenni a tetejére?
Figyelt kérdés
#tortához #bevonatot
2012. nov. 7. 11:55
1/3 anonim 



válasza:





A fondant, a cukormáz viszonylag nehéz. a vajas krémek akár a pudinggal kevertek is megdermednek annyira, hogy elbírják ezeket, vagyis stabilak.
a sima, lágy, tejszínes krém nem bírja el, csak a könnyű habot.
2/3 anonim 



válasza:





én a tejszínes(túrós) krémet ezzel szoktam bevonni: Ásványvízben cukorral megfőzött vaníliás pudingpor. Ha színeset és finomabbat szeretnék, akkor valamilyen szénsavas üdítőt használok.(Málnásat, meggyeset, narancsosat, almásat..stb) esetleg egy kis festékkel sötétítve, ha szükséges!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Még olyan infót kaptam hogy lehet tejszínes krémet készíteni,de a torta oldalát bekenem forró barack lekváral,s úgy rá kerülhet a fondant.
2012. nov. 8. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!