Mivel lakassak jól vacsorára 4 gyereket- 7-8 évesek- amit nem túl macerás megcsinálni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 13:32
1/9 anonim válasza:
Pizza
házi hamburger
Hot -dog
tortilla
3/9 anonim válasza:
Ránts ki nekik pár szelet húst, tedd zsemlébe, amibe tehetsz majonézes salátát, vagy uborkát, paradicsomot, amit szeretnek.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat! kellemesen csalódtam, a kérdés kiírása után eszembe jutott "a minek szül ennyit aki nem bírja etetni" és társai, amúgy 2 csak "kölcsönbe" van :-) szóval köszönöm mindenkinek!!!!
2014. ápr. 3. 20:47
6/9 anonim válasza:
Paprikás krumpli jó sok galuskával, fejenként egy-egy virslivel, kifőtt tészták, főzelékek tükörtojással,egytálételek, pl. babgulyás....én ilyesmiket főztem, amikor hasonló helyzetben voltam :)
8/9 anonim válasza:
Olaj>>kockára vágott hagyma >> 2 dl rízs >>> fehérre pirítom >>> karikára vágott virsli >>> pirospaprika >>> 4 dl forró víz >>> só, bors >>> fagyasztott, vegyes zöldség >>> újra felforr >>> lefeded, elzárod a gázt. Kb. 2
9/9 anonim válasza:
Upsz. Véletlenüól elküdtem még mielőtt befejeztem volna. Szóval kb. 20 perc múlva megpuhul a rízs, és készen van. Eddig ezt még mindenki nagyon szerette nálunk. Gyors, és miután beledobáltál mindent, magára is hagyhatod. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!