Hogyan kell Pataki talban (nem mazolt) ropogosra sütni a csirket es a zöldseget?
Figyelt kérdés
Tegnap kiprobaltam elöször (fel ora aztatas elötte, semmi zsiradek), 75 percet sütöttem, aztan 15 percet grilleztem fedö nelkül, de meg igy is sok lé volt az aljan, uh csak megföttek a dolgok. Finom lett amugy.2015. jan. 9. 12:17
1/3 anonim válasza:
Hááát, ha ropogós csirkét akarsz enni, jobban jársz a hagyományos tepsivel!
2/3 Ügyet Lenke válasza:
A csirkének nem kell a pataki tál, az annak való ha nagyobb darab húst akarsz egyben pl. mert a beszívott nedvesség a a fedele alatt megpárolódik. A csirkét rendes tepsiben, lefedés nélkül is ropogósra sütheted, először a tűzhelyen forró zsiradékban kapasd meg egy kicsit, majd tedd tepsibe be a sütőbe, 45 perc kb, a bőre hólyagos, ropogós lesz. Bármilyen húsra jó az első lépés, hogy forró zsiradékban lábasban először pirítsd meg minden oldalát, lezárja a rostokat és finomabb lesz a végeredmény, meg nem annyira száraz. Sütés után, tálalás előtt kell pihentetni minden sültet egy kicsit...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a valaszt :)
2015. jan. 9. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!