A bundáskenyérhez illik a lekvár?
Figyelt kérdés
nov. 8. 07:23
11/19 anonim válasza:
Tesóm úgy eszi és esküszik rá, hogy finom. Nem vagyunk egyformák, ki kell próbálni.
13/19 anonim válasza:
A klasszikus sós-borsos ízesítéshez nem, de pl a francia pirítósnak már a bundája is édes, fahéj, vanília, cukor kerül bele, ahhoz illik.
14/19 A kérdező kommentje:
Elbizonytalanítatok.
nov. 8. 13:44
15/19 anonim válasza:
A probléma megoldása rém egyszerű: sütsz bundáskenyeret. Kiteszel mellé egy kiskanál lekvárt. Belemártod/rákened, megkóstolsz egy falatot. Aztán eldöntöd, hogy ízlik-e. Ha igen, megeszed lekvárral. Ha nem, átrakod egy másik tányérra és megeszed magába, vagy valami más szósszal/savanyúval, amivel szoktad.
16/19 anonim válasza:
Sohasem teszek sót a tojásba, ergo édes midnegy, mi a feltét :D
17/19 menta34 válasza:
A bundáskenyér mindennel jó!!! :)
Én ha nem lehet fokhagymázni akkor majonézzel eszem, de bármi öntet is jó, meg lehet rá sonkát, szalámit tenni. Vagy édesen jó lehet bár az nem az esetem.
Minap olvastam, hogy sajtos-tejfölösen is jó mint a lángos, ezt ki kell próbáljam :)
18/19 anonim válasza:
#17: sajtos-tejfölösen meglepően sok dolog finom :D Tesóm egy időben a tojásos nokedlit is úgy ette, az nekem kicsit meredek volt (mondjuk neki is csak egy korszak volt, kb. 8-10 éves korában).
19/19 anonim válasza:
A németek a lángost nutellával zabálják, úgyhogy én már semmin se lepődök meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!