Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sárgabaracklekvárt főztem,...

Sárgabaracklekvárt főztem, pár hete, a kinyitott üveg lekvár a hűtőben savanyúbbá és kicsit csípősebbé vált, mint volt eredetileg, kicsit szúrósabb savanyú uborka íze lett. Az üveget pedig alaposan elmostam, a lekvárt benzoáttal tartósítottam. Miért?

Figyelt kérdés

szept. 20. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
mert nem arra tervezték hogy hetekig kibontva álljon mondjuk?
szept. 20. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
Nem mindegy mennyit állt a hűtőben már kibontva
szept. 20. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
Vagy lehet volt mellette valami és felvette
szept. 20. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ellezdett erjedni, romlani.

Bontott lekvárt hamar meg kell enni és csak tiszta eszközzel szabad belenyúlni

szept. 20. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem volt tökéletes az eljárás a főzés során.

Bontva hűtőben is hónapokig jó.

szept. 21. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:

Valamit elrontottál

Ha sterilizált üvegekbe

6-8 órát főzted

és hűtőbe volt akkor jó lett volna

Mennyi időt főzted ?

nov. 9. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 Grizesteszta ***** válasza:
Vagy nem fozted eleg ideig vagy piszkos eszkozzel nyultal bele. Huzoben, lezarva rendesen ezer evig elall.
nov. 17. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!