Pár éve tettem el jó pár üveg őszibarackdzsemet. Azóta sincs semmi baja, csak sajnos nem elég édes és ezért nem fogy. Újrafőzhetem több cukorral? Akkor biztos elfogyna. Valami tanácsot kérnék!
Figyelt kérdés
júl. 4. 18:39
1/4 anonim válasza:
Evés előtt esetleg belekeverni egy pici porcukrot, mézet?
2/4 anonim válasza:
Simán. Kibontod. Üvegek teljes mosás, fertőtlenítés, szárítás. Lábasba, több cukor, forralni picit, vissza üveg, dunszt
3/4 anonim válasza:
Használd süteményekhez, ahol rászórsz cukrot és fahéjt.
Használd zabpehelyhez, ahol teszel bele főzés közben cukrot és fahéjt.
Készíts belőle "fagyit", natúr joghurtba keverd bele az extra cukrot (és tegyél bele fahéjt is), mixerrel habosítsd, adagold ki, tedd a fagyasztóba.
A fahéj miatt édesebbnek érzed majd.
Az újrafőzés szerintem teljesen felesleges, rengeteg sok plusz munka, nem is higiénikus, plusz az újrafőzés kiöli belőle a maradék értéket is (amit az első főzés még nem).
4/4 anonim válasza:
Ha pár hét alatt megesztek egy üveggel, akkor én nem bajlódnék ennyit. Egy üveget forralnék csak össze cukorral, és ha kihűlt hűtőben pár hetet kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!