Vettem egy kotyogós kávéfőzőt de sajnos sikerült elég hamar letörnöm a fülét. Érdemes pillanatragasztóval megragasztani vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
Gondoltam megragasztom, de nem tudom, lehet a folyamatos meleg/forróság nem tenne jót a pillanatragasztónak és esetleg az is elkezdene olvadni?2023. jan. 17. 13:34
1/12 anonim válasza:
El kell engedni. Nem lesz jó mulatság leforrázni magad, ha elenged majd.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos ki kell, hogy dobjam és vennem egy másikat:(
2023. jan. 17. 13:44
4/12 anonim válasza:
Ha ki bírod cserélni a fülét csináld.
De egyébként vegyél újat a pillanatragasztó nem túl tartós.
6/12 anonim válasza:
Én egy olyant használok aminek kb. két éve már le van törve a füle. Annyi, hogy amikor kész a kávé egy konyharuhával fogom meg és úgy öntök a pohárba, soha nem forráztam még le magam.
9/12 anonim válasza:
Érdemes, persze, az a ragasztó hőre nem lágyul.
10/12 anonim válasza:
6-os, dettó! Én is így használom, mert vettem másikat és nem szerettem, más volt az anyaga. Az összehajtogatott konyharuhával fogom meg.
Kérdező, szerintem nem biztonságos megragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!