A friss gombát hogyan kell lefagyasztani,hogy elkészítés után ne legyen gumis,rágós?
De ha fagyasztani szeretnéd én nagyobb mennyiségben szeletelem tálcán szétterítve fagyasztom.
Ha megfagy dobozolom vagy zacskózom.A gomba normál állapotban is kissé rágos nem puha.
Esetleg pöfeteg gombát próbálj ha szezonja van.
Ez engem is érdekelt (egyszer egy haver hozott egy rekesz csiperkét). Akkor utánanéztem a neten, és többen írták, hogy felszeletelik/darabolják (ahogy majd fel szándékoznak használni), és kicsit megpárolják egy kevés étolajon, kihűl, és úgy fagyasztják adagokban.
Kipróbáltam, működött.
Én pl fagyasztottat használok pl milánóiba vagy kínaiba stb amibe kiegészítő a gomba mert akkor nekem mindegy ha esetleg össze esik a gomba, rántott gombát meg csak frissen mert az más.
Egyébként meg kell pirítani hogy nedvesség elpárologjon és lehet fagyasztani. Igaz tölteni meg rántani már nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!