Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lencse elkészítéséhez van...

Lencse elkészítéséhez van valami jó tippetek, mit tudnék készíteni belőle, ami finom?

Figyelt kérdés
Korábban lencsefőzelékkel próbálkoztam de nem volt jóízű. Talán másképp kell elkészíteni, vagy a fűszerezés, nem tudom.

2022. máj. 15. 09:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát, nálam az extra diétás főzelék változat megy... Szalonna, kockára vágva, megpiritva, rá apróra vágott vöröshagyma, fokhagyma. Lencse rá, vízzel felönt. Kolbász karikák és egy kis füstölt sonka bele, illetve baberlevel, fekete bors. Puhára főz, majd mustáros tejfölös habarassal besurit. Chipolatat szoktam mellé sütni. 🙃
2022. máj. 15. 09:24
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

#1 Vadul hangzik, de egyszer megkóstolnám :D

Próbáld ki a lencsehurkát. Némileg még hasonlít is az igazira, jól elkészítve.

2022. máj. 15. 09:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

2!

Eszméletlen jó, érdemes kipróbálni

2022. máj. 15. 09:58
 4/15 Isti22 ***** válasza:
100%

A fél indiai konyha lencséből áll, próbálkozz arrafelé, ha nem jön be a lencsefőzelék: [link]

Vagy a török lencseleves sem rossz: [link]

2022. máj. 15. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Google("lencse");
2022. máj. 15. 10:13
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
#1! Sima fehérszalonna?
2022. máj. 15. 10:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6!

Mikor mi van kéznél. 🤪

2022. máj. 15. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 Köszi szépen. Ki fogom próbálni.
2022. máj. 15. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert. 🤩
2022. máj. 15. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Lencsefőzeléknek rengeteg változata van. Húslével, húslé nélkül, mustárral, mustár nélkül másképpen, leveskockával, egyszerre több sűrítéssel. Bár régen szerettem anyum lencséjét húslével készítve, viszont konkrétan a sonkát nem eszem és előző télen anyum nagy rosszulléte mellett kifejlesztettem saját lencsefőzeléket. Második főzésem volt és világian bevált. A saját receptem hozzávalói: füstölt vagy zöldséges leveskocka, ízesítő, nádcukor, kókuszzsír, barna liszt, főzőtejszín. Illetve egyikünk sem mustárral főzi. Az enyém konkrétan jobb és krémesebb lett az eredetinél. :-)
2022. máj. 18. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!