Egy finom tejeskávé elkészítéséhez milyen fajta cukor kell? Porcukor vagy kristálycukor?
Figyelt kérdés
és úgyjó ha egy bögrébe félig tejet rakok aztán be a mikroba, és utána bele 2 kanál kávé? És egy kanál cukor? De a cukorból kristály vagy por?2014. nov. 15. 17:54
1/8 anonim válasza:
Mehet be egyszerre a tej és a kávé, én ezt a fajta cukrot ajánlom, [link] ha tudsz venni, ad neki egy kis pluszt és a legújabb okosok szerint sokkal egészségesebb mint a kristálycukor..
2/8 anonim válasza:
!!!mokroba a tej abba a 2k. kávé majd a nádcukor!!!
Épül a kávékultura!
4/8 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le! :) Vegyél elő egy 0,5 l rozsdamentes edényt, tedd rá a tűzhelyre óvatosan rakd bele a te általad választott kávét és tejet, lassú tűzön kevergesd h már kezd melegedni rakj bele nádcukrot nyírcukrot vagy amilyet szeretnél ( elolvad úgy is ), ha jó a hőmérséklete tálad ízléses bögrében vagy amiben szeretnéd.
5/8 anonim válasza:
Márpedig én se mosogatnék extra lábast... Rengeteg dolgot megteszek az egészségemért, mindenfélét magam csinálok, boltban szinte kizárólag egykomponensű dolgokat veszek - de hogy még a mikrót is kihagyjam, mert sokak szerint kultúrálatlan és egészségtelen...
Nincs olyan, hogy kell. Ahogy akarod. Porcukor nem kell, a kristálycukor is felolvad a meleg folyadékban.
Ízre nekem a méz sokkal szimpatikusabb, de a kókuszcukor is. Igaz, azok drágábbak. Régen nádcukrot használtam.
Ma már a fentiek egyikét sem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2014. nov. 15. 22:01
7/8 anonim válasza:
Finom tejeskávé nemigen lesz nescaféból, legalábbis én a kávéfőző híve vagyok, de ha adsz hozzá egy kis tejszint és nádcukrot, akkor valamivel jobb lehet.
8/8 anonim válasza:
Ez ízlés dolga, én pl. mindig olcsó instant kávét iszom, s van egy fajta, ami különösen bejön (mellette a többi, amit korábban használtam, olyan kis snassz). Ittam életemben különféle frissen főzött kávékat különféle helyeken, jó esetben kellemes volt, de semmi plusz. S az instant is ugyanúgy 100% kávé, így nem látom értelmét, hogy mást használjak. A kókuszos máktej, a vaj vagy amit még beleteszek, elég sokat dob rajta, bár az eredeti íz azért mindig ott van, ezért nem mindegy, melyik instantról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!