Magyar kristalycukor?
Figyelt kérdés
Gyartanak Mo.-on meg kristalycukrot? Es honnan tudom hogy magyar gyartmany? Mert hogy made in EU...2013. jan. 13. 15:33
1/6 anonim válasza:
A Koronás Cukor magyar gyártmány, Kaposváron készül, mivel ott van az utolsó még működő cukorgyárunk.
2/6 anonim válasza:
Koronás cukor. Rajta van, hogy gyártja a Magyar Cukor Zrt.
De durvább szemcséjű és nehezebben olvad, mint pl. a szlovák cukor.
3/6 anonim válasza:
Nekem meg a szlovákkal nincsenek jó tapasztalataim. Tömbökbe áll össze a cukor a zacskóban, pedig ugyan ott volt tárolva, mint a magyar cukor. Az viszont igaz, hogy olcsóbban hozzájutsz.
4/6 anonim válasza:
Koronás Kristálycukor a Legjobb!!! :) :D
5/6 anonim válasza:
A régen volt 11 gyárból már tényleg csak 1 van. a koronás a magyar, de megveszem a szlovákot is, ha éppen 30 ft-tal olcsóbb. hiába szeretném a magyar ipart támogatni, ha tulajdonképpen nincs is.ha meg tőlünk 200 km-re gyártják, szerintem ugyanolyan jó, mint a hazai..(ha lenne )
cukor- határok nélkül -...
6/6 anonim válasza:
Gyártanak, de az egyedüli magyar tulajdonú cukorgyár a Kabai Cukorgyár. Koronás is osztrák tulajdon, szóval hiába veszel tőlük, talán jobban támogatsz magyarokat ha felvidéki gyártótól veszel cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!