Ti mivel eszitek a lecsót?
Nem viccelek, anyukám VILLÁVAL! :D
Csak én tartom praktikusabbnak a KANALAT a lecsó elfogyasztásához?
Aki villával eszi, MIÉRT jó az úgy?
(nem értem :D)
16/L
Rizzsel és pipiropigóssal. :D
Amúgy villával. Azért, mert a barátom is MINDENT (a leveseken kívül) villával eszik, és rám is rám ragadt már. Egyébként nincs hátránya, mert ugye én összekeverem a rizzsel, tehát nem esik le a villáról. Ha meg üresen eszem, akkor a zöldségeket megeszem villával, a szaftot meg kenyérrel kitunkolom. :D
17/l
villával, mivel ahogy én csinálom, alig van leve
Utána imádom kenyérrel kitunkolni a megmaradt levet ^^
Én is villával,mert szimpatikusabb és azzal valahogy jobb nekem kienni a zöldségeket (a levét pedig kenyérrel mártogatom Mmmm) : D
Így belegondolva tényleg a kanál lenne az észszerűbb,de nálam a villa a favorit: D
villával én is,el se tudom képzelni kanállal.
Szaft kitunkolásához ott a kenyér vagy a rizs felszívja.
Wampa : Mióta vannak milyen szálak a lecsóban?? :D
amúgy húgom is csak rizzsel képes megenni -.-
am én is imádom tunkolni a levét, de úgy több kenyeret eszem hozzá ... :D szóval én inkább kanalazom :)
Én csak a levét tudom kenyérrel megenni, az összeaszott főtt zöldségek(a pároltat kivéve) elveszik az étvágyamat, hús pedig kevés van benne és az is összesülve.
Amúgy mindent villával eszek, úgy szoktam meg. 19/f
Meg lehet enni villával is persze, meg kanállal is.
Utóbbit én két okból nem alkalmazom.
1.) Híg, vizes az leve. Abból pont elég annyi, amennyi a villával jön.
2.) Fínom, testes a szaft. Akkor meg nagyobb élvezett friss fehér kenyérrel (jaj, fogyókúra, jaj-jaj cukorbaj!) tunkolni.
Egyébként sima lecsót ritkán eszem. Vagy tojásos vagy rizses. Ezek meg a szaft jó részét felisszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!