Hogy főzzek be lecsót?
Figyelt kérdés
Van 2 kiló paprikám és 2 kiló paradicsomom. Olyan recept kéne amit már megcsinált valaki és tuti h jó.
Jah és paradicsomot még tudok szedni ha kell de paprikát nem.
2012. aug. 13. 14:27
1/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én a fagyóba raktam bezacsizva a hozzávalókat, majd akkor főzöm, amikor azt akarok enni. Külön zacsiban van karikára szelve a z-paprika (bármihez lehet belőle használni), és külön zacsiban cikkekre vágva a paradicsom. Ha akarom, lesz belőle lecsó, ha akarom, kevesebbet készítek lecsós-szeletnek, akár pörköltbe is, akár gulyáslevesbe, bármihez.
2/6 A kérdező kommentje:
De mi befőzni szeretnénk. Fagyóba már van eltéve pörköltnek való csomag. Most amit leszedtünk az lecsó lesz. Pároméknak is vittem már kostolót és még mindíg roskadásig van
2012. aug. 13. 14:51
3/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
megcsinálod a lecsót(tojás és minden nélkül)üvegbe öntöd és a tetejére zsírt olvasztasz és ráöntöd,a zsír megdermed szóval könnyen le tudod majd szedni róla,és nem lesz zsíros a lecsó :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. aug. 13. 15:15
5/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én úgy szoktam csinálni, hogy olajban összevágott hagymát megfonnyasztok, rá a pirospaprika, fél rész paradicsomot, egy rész paprikát összevágok és azt ráteszem, sózom, megfőzöm, ezt öntöm üvegekbe és szárazdunsztba teszem. kicsivel több olajat használok, mint egyébként.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lehet h mindkét módszert kipróbáljuk :D Van paradicsom elég :D
2012. aug. 13. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!