Szerintetek a magyar szalámik, kolbászok olyanok, mint
régen?
Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy nagyon leromlott a minősége a Gyulainak, és a többi régi finom kolbásznak, szaláminak. Én már nem is nagyon veszek. Tényleg így lehet, vagy én emlékszem rosszul a régi ízekre?
2012. nov. 27. 06:03
1/9 doboszoli válasza:
Sajnos nem emlékszel rosszul.
A régi híres márkák között úgy kell vadászni az ehetőre.Az árak pedig a csillagos égben.
2012. nov. 27. 06:10
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Egyetértek veled. Én ezért már csak házi készítésű kolbászt, felvágottat, sajtot veszek. Az ugyan drágább, így kevesebbet veszek belőle, de abban legalább az van ami .
2012. nov. 27. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Egyszer együtt nyaraltam a gyulai husgyár egy vezetőjével, és a következőt mesélte. Ő már régen nem eszik a termékükből, mert nem magyar hust használnak, hanem eu. hulladékot. Ez azt jelenti, hogy pl. Belgiumban csak 3 hónapig lehet lefagyasztani a hust, és onnan állat eledel. Na mi ezt megvesszük, és ebből készülnek a termékek. Tényleg jobb, ha termelői piacokon vásárolsz, vagy a Doboszolitól.
2012. nov. 27. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Jól látod, sajnos tényleg romlott a minőség mostanában. A Gyulai és Csabai kolbász ára már az egekben van, közben meg olyan kemények a kolbászok h a rendőrök használhatnák gumibotnak.
Én a hentesemnél szoktam füstölt házikolbászt venni, 1500 egy kg, és nem kemény, és legalább tudom miből készül. Felvágottakat szintén ott veszek. (Ha csak rokonom nem hoz a felvágott készítő gyárból ahol dolgozik, mert már mesélte párszor, h vannak olyan felvágottak, amiktől nem kell tartani, mert jó minőségű alapanyagból készülnek, persze annak az árát is elkérik)
2012. nov. 27. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
sajnos nem tévedsz..
jó ízük volt,finom volt,imádtam.. most pedig
1.rohadt drága
2.sz*r az íze
pick szalámit imádtam,de már az se jó..
még a gyulai lángolt kolbi ami nem annyira rossz,így azt szoktam venni néha.. de már kihagyom. ha van disznó tor,akkor szoktunk csináltatni a hentessel kolbászt,hurkát,sonkát,ilyeneket.. meg szoktunk venni házi sajtokat,stb. annak legalább van íze...:))
sajnos mindent elb*sztak ami jó volt..
2012. nov. 27. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Ez nem csak a szalámikra, kolbászokra igaz, hanem mindenre.
2012. dec. 1. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Már sajnos nem :( 8===D
2012. dec. 1. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
No, ezért sokkal jobb a házi! Papám kolbásza, hurkája, sonkája totál olyan mint ezelőtt 30 éve. IMÁDOM! A bolti cuccok rosszabbak mint rég de nem csak a húsipari termékek, hanem, pl: A tejtermékek is, stb.
2013. júl. 3. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
A Picket megvette egy idegenszívű üzletember, aki egy I betűvel kezdődő országhoz kötődik, és felszámolta az állatartó részleget, majd később az új tulajdonos próbálta újra a magyar beszállítóktól venni a húst. Most nem tudom, hogy mi a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!