Nádudvari mirelit rántott karfiól elkészítése?
mivel mirelit...
csináld meg te magad, ne ilyen szarokat vegyél
Rózsáira szeded a karfiolt, lesózod, hagyod állni egy órát.
Bepanírozod és kisütöd olajban
Karfiolt szétkapod, sós vízben előfőzöd.
Én nem régóta nem panírozom szokásos módon, mert liszt nélkül is tökéletes. Tojás, morzsa, forró olaj.
Ahogy a 4-es!
Csak vigyázz, hogy ne főzd szét, nem kell teljesen puhára!
A karfiolnak forrástól számítva elég 3-4 perc, és tésztaszedőben nagyon alaposan csepegtesd le, mert ha vizes, akkor sütéskor fröcsög összevissza és evéskor folyik belőle a víz.
Jézusom a mirelit csomagolására rá van írva hogy kell készíteni ..
Egy vajaskenyeret azért össze tudsz hozni remélem ...
#7
A kérdés utáni magyarázatból kiderül, hogy el tudja készíteni, csak nem ízlik neki, mert nem olyan, mint ahogy az édesanyja készítette.
Erre születtek a válaszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!