Sárgaborsó elkészítéséhez van valami tippetek?
Figyelt kérdés
A lencséből ragut szoktam készíteni, ami mindig elfogy, szeretjük. Sárgaborsóból nem tudom mit lehetne, vagy hogyan. Esetleg fele-fele arányban vegyíteni lencsével? Csak egy kósza ötlet.2022. máj. 30. 18:42
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Ha nem kevergeted rendszeresen, rögtön leég még kis lángon is.
3/6 anonim válasza:
Főzeléknek is finom nagyon. Sokáig kell főzni.
4/6 anonim válasza:
Áztatsd be főzés előtt egy éjszakára, de lagalább 5-6 órára. Én levesnek szeretem a legjobban, füstölt kolbásszal és zöldségekkel szoktam együtt főzni. Ebbe a levesbe nem teszek tésztát vagy galuskát, mert épp eléggé laktató anélkül is. Szeretjuk főzeléknek is, de az eléggé unalmas már.
Én nem keverném lencsével, nagyon eltérőek.
5/6 anonim válasza:
A lencsével nem fog megfőni egyszerre.
Nálam a főzelék verhetetlen, füstölt lében, fokhagymásan, borsosan.
A feltét meg a lehetőségek tárháza, sült szalonna, fasírt, oldalas, pörkölt, szelet főtt-füstölt tarja, sült kolbász,...ki mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!