Hántolt napraforgómagot hogyan szoktátok fogyasztani, milyen étel elkészítése során lehetne felhasználni?
Figyelt kérdés
Általában nasiként fogyasztják az emberek a közismert sózott, hántolt, pörkölt napraforgómagot. Ám különféle ételek elkészítése során is felhasználható lenne. Leggyakrabban kenyértésztába dagasztva találkozom vele. De el tudnám képzelni rizzsel megfőve is, köretként. Nektek milyen tapasztalataitok, vagy ötleteitek vannak a hántolt napraforgómag különféle ételek elkészítéséhez való felhasználhatósága tekintetében?2021. aug. 18. 00:38
1/6 anonim válasza:
Házi ropira szoktam rakni (kb az általad említett kenyertesztahoz hasonlithato) vagy salátákba.
Rizzsel megfove nem tudom elképzelni
3/6 anonim válasza:
Pástétomot szoktam csinálni belőle, az valami isteni.
4/6 anonim válasza:
Omlós pogácsa tetejére és belesütve, salátákba, tejszínes ételek díszítésére. Darálva lehet sós kókuszgolyó szerűségekbe is tenni.
6/6 anonim válasza:
Én is pogácsára/pogácsába szórom és salátákra, esetleg panírba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!