A tejről felforralás során mindig kiderül, ha már rossz?
#1 vagyok, tejfölt olvastam, arra is gondoltam, bocsi!
Az UHT tejek másképp romlanak, aludtejet sem sikerült csinálnom, csak megbüdösödött. Szóval lehet, hogy az nem ugrik össze forralásra.
#3 - Szaga nem volt, de ha belenyalok, mit kell éreznem?
A fogyaszthatósági dátum után bontottam fel, de ez egy komolyabb márkájú tej, és azoknál ez még nem gond, egy bizonyos ideig nincsen bajuk (de még a sajátmárkásoknál sem, pl. Penny, Aldi), csak az erkélyen volt (bontatlanul), és amikor a múlt héten olyan hirtelen megenyhült az idő, akkor egy darabig melegedett.
Ezért kérdeztem. Egyik délután ittam belőle forralás után, és másnap kicsit fájt a hasam, de nem biztos, hogy a tejtől.
@6 - Közvetlenül nem érte azért, annyira nem jár most magasan a Nap, de egy ideig azért melegebb volt a szokásosnál. Mondjuk ha az asztalon van kint egy darabig, akkor még annál is melegebb helyen van...
És ahogy írtam, forralásnál nem ment össze, és szaga sincsen. (Azóta már hűtőben van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!