A főzőtejszín főzés során elpárolog valamennyire?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 18:05
1/3 anonim válasza:
Természetesen a víztartalma egy része elpárolog. Ha arra gondolsz, hogy a kalóriatartalma kisebb lesz-e: hát az nem lesz kisebb.
2/3 anonim válasza:
Igen valamennyire sűrűsüdni fog főzés közben, de nem szabd túlfőzni ezt sem, akárcsak a tejföllel készült ételeket.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem fogyózok, csak megijedtem, hogy túl leveses lesz a sajtos-tejszínes csirkeragu :D De marha jó lett a végén, köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 4. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!