Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A főzőtejszín főzés során...

A főzőtejszín főzés során elpárolog valamennyire?

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Természetesen a víztartalma egy része elpárolog. Ha arra gondolsz, hogy a kalóriatartalma kisebb lesz-e: hát az nem lesz kisebb.
2014. jan. 3. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen valamennyire sűrűsüdni fog főzés közben, de nem szabd túlfőzni ezt sem, akárcsak a tejföllel készült ételeket.
2014. jan. 3. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem fogyózok, csak megijedtem, hogy túl leveses lesz a sajtos-tejszínes csirkeragu :D De marha jó lett a végén, köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!