Gluténmentes tésztát hogyan kell kifőzni, hogy szép és élvezhető legyen a végeredmény?
Figyelt kérdés
Sok és iszonyú forró vízben főztem ki fél zacskóval, és rögtön kevertem is, de úgy tapadt a kanàlra (is), hogy borzasztó.
Nagyon lassan is főtt át, sok össze is tapadt, igaz nem mind. A főzővízből meg egy nyák lett... Mintha a fele anyag feloldódott volna a tésztából....
Hogy kell főzni jól, vagy ezt nem lehet másképp?
Még miből van igazából?
2023. okt. 24. 14:44
11/13 anonim válasza:
Barillát vegyél, az 10+1 perc alatt tökéletes :)
Én külföldön élek, és a vörös- vagy sárgalencséből készült termékek a befutóak. Az a ráírt 8 perc alatt perfekt al dentére fő.
12/13 anonim válasza:
De pl az Aldiban kapható Enjoy free a megadott idő után is kemény maradt, utána meg félperc alatt szrrá főtt :D Ki is dobtam az egészet, mert sz.r
13/13 anonim válasza:
#8-10 tapasztalaton alapuló válaszok miért is vannak lepontozva?
Válaszoljon nektek a bűzgörény! Azt érdemlitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!