Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gluténmentes tésztát hogyan...

Gluténmentes tésztát hogyan kell kifőzni, hogy szép és élvezhető legyen a végeredmény?

Figyelt kérdés

Sok és iszonyú forró vízben főztem ki fél zacskóval, és rögtön kevertem is, de úgy tapadt a kanàlra (is), hogy borzasztó.

Nagyon lassan is főtt át, sok össze is tapadt, igaz nem mind. A főzővízből meg egy nyák lett... Mintha a fele anyag feloldódott volna a tésztából....

Hogy kell főzni jól, vagy ezt nem lehet másképp?

Még miből van igazából?



2023. okt. 24. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Barillát vegyél, az 10+1 perc alatt tökéletes :)


Én külföldön élek, és a vörös- vagy sárgalencséből készült termékek a befutóak. Az a ráírt 8 perc alatt perfekt al dentére fő.

2023. okt. 25. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
De pl az Aldiban kapható Enjoy free a megadott idő után is kemény maradt, utána meg félperc alatt szrrá főtt :D Ki is dobtam az egészet, mert sz.r
2023. okt. 25. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

#8-10 tapasztalaton alapuló válaszok miért is vannak lepontozva?


Válaszoljon nektek a bűzgörény! Azt érdemlitek!

2023. okt. 26. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!