Mi történik akkor, ha búzasikért adunk a búzaliszthez, sütés alkalmával? Állagában, mennyire befolyásoló tényező? (keményebb vagy lágyabb végeredményt kapunk? Eltarthatóságát illetően?...)
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 13:20
1/2 anonim válasza:
Keményebb, de föleg rugalmasabb lesz a nyers tészta, jobban megtartja a formáját. Eltarthatóság szempontjából mindegy.
2/2 anonim válasza:
Rugalmasabb lesz, a nyers tésztát könnyebb kidagasztani és picit nagyobbra kel.
Kb 10 százalékig (lisztarányhoz) nem fogod érezni de afelett gumis lehet a kenyér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!