Krumpliból, valamilyen zöldségekből, babból, gombából (kb ezekből az összetevőkből) mit lehetne főzni? Nem igazán szoktam főzni és férfi vagyok - hátráltató tényező:D -
Chillis bab: gombakockákat és krumplit főzöl bele
Gombapörkölt krumplival vagy gnoccival
Milánói makaróni
Tócsni/hagymás tört krumpli rántott gombával
Krumplistészta
Káposztás sztrapacska
Zöldségfasírt petrezselymes burgonyával/keumplifőzelékkel
Babpörkölt nokedlivel
Zöldséges lasagne (besamell helyett csak paradicsomszósz, kicsit főzd elő a lapokat)
Krumplis omlett
Hagymás bab
Én legutóbb rizst ettem, pirított gombával. A neve ellenére szaftos volt a gomba :)
A kukid nem hátráltató tényező, női genitálikkal is lehet valaki kezdő vagy totál béna a konyhában. ;) Az már hátráltatóbb tényező, hogy nem szoktál főzni, de recept alapján bármit meglehet csinálni.
Kaptál remek ötleteket, én csak annyival egészíteném ki,hogy a gombát és a babot ne keverd össze!
Egyik ezért, a másik azért nehezen emészthető én nem is hiszem,hogy valaha a gasztronómiában egy ételben együtt szerepeltek volna. Amellett kár lenne a gomba ízét elnyomni.
Amiben a férfiak is jók:
Bableves (zöldségek + bab)
Gombapörkölt (ne tegyél alá vizet, mert sok levet ereszt!)
Krumpliból meg bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!