Gluténmentes tésztát hogyan kell kifőzni, hogy szép és élvezhető legyen a végeredmény?
Sok és iszonyú forró vízben főztem ki fél zacskóval, és rögtön kevertem is, de úgy tapadt a kanàlra (is), hogy borzasztó.
Nagyon lassan is főtt át, sok össze is tapadt, igaz nem mind. A főzővízből meg egy nyák lett... Mintha a fele anyag feloldódott volna a tésztából....
Hogy kell főzni jól, vagy ezt nem lehet másképp?
Még miből van igazából?
Elöször is pontosíts, milyen gluténmentes tésztáról van szó (fotó a csomagolásról)- ugyanis sokféle van.
Másodszor mi van a csomagolásra írva, hogy kellene elkészíteni?
Amit régen használtam, az teljesen úgy viselkedett, mint a normál tészta.
De van olyan is, amig csak leforrázni kell, vagy csak beletenni a mártásba vagy az ételbe
Ha jól emlékszem, "love diät" volt a zacskóra írva, kidobtam már.
De függetlenül, hogy nem lett a leggusztább az első főzet, nem vagyok úgy, hogy soha többé gluténmentes...
Annyi biztos, hogy rá volt írva hogy kell főzni, és hát úgy mint a normál tésztát.... Ezért is a kérdés, hogy normális-e, hogy nyák lesz a vize....
Linket otthon megnézem.
Én felforralom a vizet és pár percig hagyom ázni
Fajta függő
Ki kell tapasztalni hogy melyikhez hány perc kell
5perccel érdemes először próbálkozni
Tehát forrald fel a vizet és zárd el alatta a gázt vagy vedd le a főző lapról
És úgy áztasd!
Ja és bocs....
Forralás után tedd csak a tésztát a vízbe!
Minthogy forralás közben is szét ázhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!