Panírozásnál mi a trükkje hogy a tojás megtapadjon?
Nem tudom mit rontok el :D
Már többször próbáltam panírozni zöldséget (cukkini, patiszon), a liszt teljesen rendben van, de utána a tojást mintha konkrètan taszítaná. Úgy folyik le róla, mint a víz az esőkabátról. Így a kész panír elég nagy része sima liszt.
Ahogy csinálom: beleforgatom a lisztbe, a fölösleget lerázom, majd beleforgatom a tojásba. (Innen folytatom persze, de a probléma itt jelentkezik)
Kihagyok valamit? Elrontok valamit? Mi a trükk?
#2
Felverem a tojást, és az természetes hogy forgatom, ezért írtam hogy “beleforgatom”.
Rendesen felvertem a tojást, és mivel egy ponton elegem lett akkor ott is hagytam az egészet “állni”, utána se lett jobb. 😅
Húst nem panírozok, a zöldséget sózva lecsöpögtetem, relatíve száraz amikor nekiállok. De lehet hogy jobban megpróbálom szárítani.
#8
Megpróbálom majd akkor úgy is, de a legtöbb recept így írja (amelyik nem, az konkrét főzést ajánl sós lében) azért csináltam így 🤔
A 8-as vagyok sok éve csak zöldségeket rántok, soha nem fözöm elö, nem sózom elöre, csak panirozom, és sütöm.
Amióta így csinálom, a "húsevö" frakció is szereti ezeket enni, sok esetben ez fogy el, a húsból marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!