2/8 anonim válasza:
Akár tejjel is, vagy tejföllel, fözötejszínnel, vagy a lisztböl keversz egy sürü palacsintatésztát - liszt+tej/víz -, és ezt használod tojás helyett
3/8 anonim válasza:
Joghurttal nagyon finom a ránott hús.
Vagy párizsiasan, esetleg sörtésztával.
4/8 anonim válasza:
Nekem is ezek ugrottak be, amit mindenki ír, de ez igazán panírozás. Ettől még finom mind.
5/8 anonim válasza:
Ha sertéshúsról van szó akkor paprikás liszt.
Klopfolás, só, bors ízlés szerint, megforgatom a paprikás lisztben. Forró olajban sütés 1-1,5perc egyik oldal ugyan ennyi a másik oldal és kész.
Ez viszont igaz, nem panírozás, de ízletes, egyszerűen elkészíthető.
6/8 anonim válasza:
Majonézzel is megkenheted, arra is tapad a morzsa.
7/8 anonim válasza:
A tojást nem tudod helyettesíteni a fent leírtakkal, mert nem azt az állagot adja. Persze attól még lehet finom.
8/8 anonim válasza:
Ne felejtsük el, hogy a tojásnak nem az a funkciója, hogy ragadjon rá a zsemlemorzsa, hanem hogy egy közel légzáró réteget hozzon létre, amiben a hús a gőzében tudjon főni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!