Miben tartjátok otthon a kristálycukrot?
Imserősi, baráti körben 3 féle tárolási módot figyeltem meg: ferdén levágott végű fém kiöntőcsővel ellátott hasas tégely, amiből értelemszerűen lehet kiöntögetni a szükséges mennyiségeket, a második fajta a mázas kerámia tégely, ami akár virágcserép is lehetne, mondjuk egy kaktusz számára, a harmadik tárolási mód pedig amikor egyenesen a papírzacskóból szedik ki kiskanállal a cukrot a kávéba, teába.
Nálatok odahaza milyen szokás honosodott meg?
Kiöntőben nem tartok cukrot már, mert a párától összeáll és úgy kell ütögetni a tégelyt.
Eredeti csomagolásában tartom a barnát és összegumizom ha szekrénybe teszem, a fehér elvan egy 80-as évekbeli műanyag cukor vagy liszt? tároló műanyag dobozban, csak egy levehető tetővel rendelkezik, mégsem kap levegőt.
Is-is. Kisméretű befőttes üvegben van a konyapulton ha kevés mennyiség kellene (pl egy pudingba, palacsintába elég két evőkanál (mi kv-ba, teába nem teszünk, nem úgy szeretjük))
A másik az a szekrényben, a saját zacskójában. Rengeteg süteményt sütünk, olyankor 20-40 dekák belemennek, a zacskója gyorsan cserélődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!