Hogyan marad rajta a tojás panírozáskor a húson?
Figyelt kérdés
Van valami trükk, hogy ne "csússzon le" a tojás, mielőtt eljutok a morzsáig?2022. jún. 15. 14:27
1/11 anonim válasza:
Liszt. A hús "nedves" a tojás nem tapad hozzá jól, a liszt viszont igen, a lisztes húshoz pedig már tapad a tojás, ahhoz meg a morzsa. (hús-)liszt-tojás-morzsa(nedves-száraz-nedves-száraz).
Nem olyan bonyolult ez.
2/11 anonim válasza:
Mond hogy a tojásozás elött belisztezted?
3/11 anonim válasza:
Egyébként liszt-tojás felhasználásával csinálhatsz párizsi bundát is, és akkor nem kell eljutnod a morzsáig.
4/11 anonim válasza:
A párizsi bunda liszt-tojás-liszt. Morzsa nem kell.
5/11 anonim válasza:
4. "A párizsi bunda liszt-tojás-liszt."
Minek külön vacakolni, ha a kettőt össze is keverhetem
6/11 A kérdező kommentje:
A lisztről is lecsúszik. Persze rá tudom erőltetni, de nagyon sokat kell nyomkodni, hogy ne dobja le. Gondoltam, hátha van rá módszer, hogy könnyebben megtapadjon.
2022. jún. 15. 15:59
7/11 A kérdező kommentje:
4: lehet, hogy mindhármat összekeverem és ebbe forgatom bele a szeleteket :D
2022. jún. 15. 16:00
8/11 anonim válasza:
7. Szerintem az még rosszabb lesz.
9/11 anonim válasza:
Felveted villával a tojást? Pici tejet teszel hozzá, az is segíthet. A lisztezés után rázogasd le a felesleget.
Panírozhatsz dobozban is, ha kisebb falatokat csinálsz. Keress rá, az a lényeg, hogy egyenként beteszed az összetevőket, becsokod a dobozt, összerázod, következő összetevő, csukás, rázás stb.
10/11 anonim válasza:
Lisztbe bele kell tapadjon a villávalnfelvert tojás. Azt meg tudod csinalni hogy lisztet es rojast osszekevered suru masszara, abba forgatid es utana a morzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!