Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan marad rajta a tojás...

Hogyan marad rajta a tojás panírozáskor a húson?

Figyelt kérdés
Van valami trükk, hogy ne "csússzon le" a tojás, mielőtt eljutok a morzsáig?
2022. jún. 15. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor teszed át a tojásba, nem marad rajta túl sok liszt? Akkor szokott leugrálni, mikor a liszt vastagon van rajta.
2022. jún. 15. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!