Panírozás zacskóban: szerintetek máködhet?
Működhet, de több zacskóval.
A trutymó, ami a zacskó oldalára ragad az előzőktől, nem hiszem, hogy használ a lisztnek, vagy a joghurtos, lisztes, tojásos tejes, szinte tésztává összeállt massza a zsemlemorzsának.
Én maradok a hagyományos módszernél.
Igaz, hogy az ilyen apróbb darabokat, mint a gomba én úgy gyorsítom, hogy egyszerre többet teszek az éppen következő anyagba és villával átforgatom őket.
Pillanatok alatt megvan és semmi maszat.
A lényeg, hogy mindenki tudja hova helyezze el a fogalmakat.
Vannak vicces esetek, amik magyarra fordítva érdekesek lehetnek.
#9
Jó étvágyat nektek a vacsihoz!:)
Nekem ez a hagyományos módszerhez képest borzasztó pancsos, ragacsos és bonyolult.
Mi a fenének a tej, joghurt, meg már nem is tudom mik?
Nem egyszerűbb (és tisztább?) a konyhában (és nem a kád fölött:) liszt, tojás, prézli, gyorsan és gusztusosan megcsinálni, mint ez a hajcihő?
Mennyivel lettél hamarabb kész, mintha 5-6 gombát egyszerre teszel bele a lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába, átfordítod őket és mehet a következőbe?
Lesz kedved legközelebb is így csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!