Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti milyen panírozótálat...

Ti milyen panírozótálat használtok? És milyen evőeszközt hozzá?

Figyelt kérdés
Én porcelántányérokat szoktam használni erre a célra. A lisztes tányérban kézzel, a tojásos tányérban 2 villával, a zsemlemorzsásban 1 kanállal dolgozom.

2013. ápr. 7. 13:54
 1/3 anonim válasza:

Szerintem tök mindegy milyen tányérba teszed. Én a mélytányérokat használom. A lisztbe kézzel. A tojásba egy villa amivel megforgatom majd átteszem a zsemlemorzsába. A zsemlemorzsába szintén kézzel. A hús vagy a rántani való mellől a morzsát rászóróm a rántani valóra és így nem leszek annyira tojásos.

De könnyen le jön a kézről a massza :)

2013. ápr. 7. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

négyszögletes műanyag tálakat, téglalap alakúakat.

Liszt-kézzel

Tojás-villával

Morzsa-kézzel rászóróm

2013. ápr. 7. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

porcelán tányér.

liszt: bal kéz

tojás: jobb kéz

morzsa: bal kéz

én nem szeretek ilyenkor evőeszközzel vacakolni, gyorsabb így, és nem panírozom be a saját ujjaim ezzel módszerrel. :)

2013. ápr. 7. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!