Ti milyen panírozótálat használtok? És milyen evőeszközt hozzá?
Figyelt kérdés
Én porcelántányérokat szoktam használni erre a célra. A lisztes tányérban kézzel, a tojásos tányérban 2 villával, a zsemlemorzsásban 1 kanállal dolgozom.2013. ápr. 7. 13:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy milyen tányérba teszed. Én a mélytányérokat használom. A lisztbe kézzel. A tojásba egy villa amivel megforgatom majd átteszem a zsemlemorzsába. A zsemlemorzsába szintén kézzel. A hús vagy a rántani való mellől a morzsát rászóróm a rántani valóra és így nem leszek annyira tojásos.
De könnyen le jön a kézről a massza :)
2/3 anonim válasza:
négyszögletes műanyag tálakat, téglalap alakúakat.
Liszt-kézzel
Tojás-villával
Morzsa-kézzel rászóróm
3/3 anonim válasza:
porcelán tányér.
liszt: bal kéz
tojás: jobb kéz
morzsa: bal kéz
én nem szeretek ilyenkor evőeszközzel vacakolni, gyorsabb így, és nem panírozom be a saját ujjaim ezzel módszerrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!