Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen konyhai gépeitek...

Milyen konyhai gépeitek vannak, melyeket tényleg használtok?

Figyelt kérdés

Olyan gépekre gondolok, ami nem csak porosodik és félévente kerül elő. Igazából én sokszor macerásabbnak látom, hogy valamit géppel csináljak meg és a millió alkatrészt elmossam, mint gyorsan pl. összevágjam kézzel.

De: olvastam, hogy lehet pl. krumplit géppel reszelni?! Na az érdekelne :) Milyennel?

Egyéb hasznos masinák is jöhetnek + hogy mire használjátok őket! Hátha kedvet kapok én is :)

2011. febr. 3. 13:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a turmixgépet használom rendszeresen, és a kézi mixert! Esetleg az elektromos narancsprést!
2011. febr. 3. 13:14
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha lenne kávéfőzőm azt mindig használnám, de nincs. :) Ha lenne mosogatógépem, azt pláne használnám! :)

Amim van és használom is, az a botmixer. Van még turmixgépem, aprítóm, de ezeket alig használom, de eladni sem akarom, mert amikor kell, akkor nagyon kell. Ez ezekkel a baj.

Amit még nagyon szeretnék, az a toastkenyér sütő, de szerintem azt is havonta egyszer venném elő! :)

2011. febr. 3. 13:15
 3/16 anonim ***** válasza:
minigrill, kenyérpirító, habverős keverő, meg ilyen kaszás vmi, nem tudom ezeknek mi a neve :D
2011. febr. 3. 13:23
 4/16 anonim ***** válasza:

Kávéfőző, kézi mixer, mikro, kenyérpirító, kenyérsütő! Ezeket elég sűrűn! Szerencsére még nincs olyan gépem, ami porosodna. Még csak két "éves" a konyhám, egyenlőre még nincs teli kacatokkal!:)

Ja és amit nagyon szeretek a krumpli nyomó. Igaz, az nem elektromos, de annyira szép hasábburgonyát csinál és gyorsabban meg van,mintha kézzel darabolnám!

2011. febr. 3. 13:25
 5/16 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem egy ilyenem van :) De igazából azt se tudom, mi hivatalosan a turmixgép... Ennek van egy aprítós része, egy habverője meg egy turmix vége (ez a botmixer?).

A habverője nagyon tuti, azt gyakran használom, meg a mellékelt magas falú edényből nem fröcsöli ki :) Az aprítóját főtthús aprításhoz használtam (a kisfiamnak fagyasztottam le, hogy legyen mit rakni a főzelékbe).

A turmix végén kb. évi 3x használom, amikor szedres rizskelyhet csinálok :D

2011. febr. 3. 13:28
 6/16 A kérdező kommentje:

Persze, kenyérpirítóm van, meg szendvicssütő meg minigrill is, de főként a pirítót használom.

Meg van egy olyan normál habverős masinám is, amihez vannak dagasztó "izék" is a habverőkön kívül, de ezt is csak habverésre szoktam használni. Nem igazán bízok benne, hogy valami masszívabb tésztától nem égne le...

2011. febr. 3. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Mi rendszeresen használjuk a szendvicssütőt, a kenyérpirítót, a kézi mixert, a fritőzt,és a zöldségaprítót.
2011. febr. 3. 13:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Én csak azt használom ami elől van. Lusta vagyok kipakolni a szekrényből és utána elmosogatni, majd megtörölgetni és visszarakni. Ennyi idő alatt már gép nélkül is elkészítem amit akarok.

De a kérdésedre a válasz:

szendvicssütő, turmixgép, kávégép, piritós

Ami neked van, azt ajándékba kaptam, de nem használtam (nem volt elől), így odaattam valakinek.

2011. febr. 3. 17:05
 9/16 doboszoli ***** válasza:

Ami mindig elöl van:

Bosch multifunkcionális robotgép, botmixer, kenyérpirító, szendvicssütő,habverő.

A "bosira" vártunk vagy két évet, (megérte), azóta imádjuk.

Mindenre alkalmas. Ajánlom mindenkinek.

2011. febr. 3. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
A sok felsoroltból van néhány, de amit gyakran használok még: a fóliahegesztő. Sok mirelit dolgot főzök és a zacskókat hipp-hopp le lehet hegeszteni.
2011. febr. 3. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!