Milyen konyhai gépeitek vannak, melyeket tényleg használtok?
Olyan gépekre gondolok, ami nem csak porosodik és félévente kerül elő. Igazából én sokszor macerásabbnak látom, hogy valamit géppel csináljak meg és a millió alkatrészt elmossam, mint gyorsan pl. összevágjam kézzel.
De: olvastam, hogy lehet pl. krumplit géppel reszelni?! Na az érdekelne :) Milyennel?
Egyéb hasznos masinák is jöhetnek + hogy mire használjátok őket! Hátha kedvet kapok én is :)
Ha lenne kávéfőzőm azt mindig használnám, de nincs. :) Ha lenne mosogatógépem, azt pláne használnám! :)
Amim van és használom is, az a botmixer. Van még turmixgépem, aprítóm, de ezeket alig használom, de eladni sem akarom, mert amikor kell, akkor nagyon kell. Ez ezekkel a baj.
Amit még nagyon szeretnék, az a toastkenyér sütő, de szerintem azt is havonta egyszer venném elő! :)
Kávéfőző, kézi mixer, mikro, kenyérpirító, kenyérsütő! Ezeket elég sűrűn! Szerencsére még nincs olyan gépem, ami porosodna. Még csak két "éves" a konyhám, egyenlőre még nincs teli kacatokkal!:)
Ja és amit nagyon szeretek a krumpli nyomó. Igaz, az nem elektromos, de annyira szép hasábburgonyát csinál és gyorsabban meg van,mintha kézzel darabolnám!
Nekem egy ilyenem van :) De igazából azt se tudom, mi hivatalosan a turmixgép... Ennek van egy aprítós része, egy habverője meg egy turmix vége (ez a botmixer?).
A habverője nagyon tuti, azt gyakran használom, meg a mellékelt magas falú edényből nem fröcsöli ki :) Az aprítóját főtthús aprításhoz használtam (a kisfiamnak fagyasztottam le, hogy legyen mit rakni a főzelékbe).
A turmix végén kb. évi 3x használom, amikor szedres rizskelyhet csinálok :D
Persze, kenyérpirítóm van, meg szendvicssütő meg minigrill is, de főként a pirítót használom.
Meg van egy olyan normál habverős masinám is, amihez vannak dagasztó "izék" is a habverőkön kívül, de ezt is csak habverésre szoktam használni. Nem igazán bízok benne, hogy valami masszívabb tésztától nem égne le...
Én csak azt használom ami elől van. Lusta vagyok kipakolni a szekrényből és utána elmosogatni, majd megtörölgetni és visszarakni. Ennyi idő alatt már gép nélkül is elkészítem amit akarok.
De a kérdésedre a válasz:
szendvicssütő, turmixgép, kávégép, piritós
Ami neked van, azt ajándékba kaptam, de nem használtam (nem volt elől), így odaattam valakinek.
Ami mindig elöl van:
Bosch multifunkcionális robotgép, botmixer, kenyérpirító, szendvicssütő,habverő.
A "bosira" vártunk vagy két évet, (megérte), azóta imádjuk.
Mindenre alkalmas. Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!