Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen konyhai gépeitek...

Milyen konyhai gépeitek vannak, melyeket tényleg használtok?

Figyelt kérdés

Olyan gépekre gondolok, ami nem csak porosodik és félévente kerül elő. Igazából én sokszor macerásabbnak látom, hogy valamit géppel csináljak meg és a millió alkatrészt elmossam, mint gyorsan pl. összevágjam kézzel.

De: olvastam, hogy lehet pl. krumplit géppel reszelni?! Na az érdekelne :) Milyennel?

Egyéb hasznos masinák is jöhetnek + hogy mire használjátok őket! Hátha kedvet kapok én is :)

2011. febr. 3. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
habverő gép (úristen, nem tudom mi is a neve), botmixer,pirító, cukordaráló,szendvicssütő. Van kenyérsütőnk is, de ritkán használom.
2011. febr. 4. 09:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Aki a Boscht írta: milyen fajta? Mire használod? Én is szemezek velük :) Sajnos nincs akkora konyhám, hogy minden elöl legyen, a pultin szeretek dolgozni, és nincs akkora hely, hogy mindent ki is pakoljak :(

Köszi a válaszokat!

Jöhet még ;)

2011. febr. 4. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:

A teafőzőt használom naponta, van hogy többször is. Amit ritkábban, de használok:

gofrisütő, kávédaráló, turmixgép, konyhai aprító(diót, sajtot, zöldséget is vág), kenyérpirító.

Van gyümölcscentrifugám, kenyérsütőm, botmixerem, húsdarálóm, mákdarálóm (régi tekerős fazon), ezeket talán egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt elővéve 7 év alatt. :D

2011. febr. 4. 12:48
 14/16 doboszoli ***** válasza:

A Bosch típusa ProfiMixx 46.

Alapból kever, dagaszt, habot ver, turmixol, reszel,(száraz kenyeret morzsának!!), szeletel, húst darál, szemest darál,

pacsit ad. Imádjuk, tényleg segítség, és kis helyet foglal, mert az adapterek a falon vannak, hozzávaló tartóban.

Olyan 40-50 ezer körül van jelenleg.

Csak ajánlani tudom, ha belefér a költségvetésbe.

2011. febr. 4. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltél az a 3in1 azt rendszeresen használom, meg a szendvics sütő, kávéfőző.Másra nincs is szükségem, bár a bosit elfogadnám :)

Ha az elektromos krumpli reszelőt sikerült kiderítened elküldenéd privibe,mert az nagyon érdekelne.sokszor kér párom lepcsánykát de utálom reszelni. :)

2011. febr. 4. 20:07
 16/16 doboszoli ***** válasza:
Azt is tud, 1 kg=1 perc. Azóta nincs nálunk CSB a macok sütés előtt. (nálunk ez a lepcsánka, ipari mennyiséget tudok fogyasztani belőle.)
2011. febr. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!